top of page
Yazarın fotoğrafıDerya Karaca

Tablo Seçmenin En Önemli Noktaları

Tablo-Poster seçmenin püf noktaları arasında en önemlisi uyum ve tarzdır.

Boş kalan duvarlarınıza ilaç gibi gelecek poster tablo setlerinin bir çok çeşidi-tarzı bulunmaktadır. Modern tablolar, soyut tablolar, fotoğraf içerikli tablolar, sanatsal tablolar vs. gibi seçenekler arasından kendi tarzınıza en uygun kategoriyi seçerek işe başlamanız hayalinizi yansıtmanın ilk adımı olacaktır.



Tablo- Poster Seçimi Nasıl Yapılmalı ?


Kar vermesi oldukça zor olan tablo-poster seçimi için sizlere maddeler halinde bir kaç püf nokta vererek işinizi oldukça kolaylaştıracağım.. :)


  • İlk yapmanız gereken evinizin nasıl bir tarza sahip olduğu konusunda emin olmanız.

  • Tarzınızı belirledikten sonra eğer bir set tablo oluşturmak istiyorsanız bu setin parçalarını özen ve dikkatle seçmeniz gerek. İşte en önemli nokta.

  • Örneğin oluşturacağınız setin 5 adet tablodan oluşmasını istiyorsunuz. Bu 5 adet tablonun en az 2 tanesi tarzınızı en çok yansıtan gösterişli ve dolu yani kupon tablolar olmalı. Diğer üç tabloyu ise kupon tablolarınıza renk olarak uyumlu, daha sade ve tamamlayıcı görseller seçerek desteklemelisiniz.

  • Bu yöntemle duvarlarınız dolu ve gösterişli ama sıkmayan bir görünüme sahip olacaktır.

  • Eğer 1 veya 3 adet arası tablo seçiminiz olacaksa seçeceğiniz tablo veya tabloların evinizdeki dekoratif aksesuarların yoğunluğuna göre, renk yoğunluğuna göre tümünü sade veya gösterişli olarak seçmeniz gerekir.

  • Eğer bu konuda destek almak isterseniz her zaman bizimle iletişime geçebilirsiziniz..



Tablo-Poster Düzeni Nasıl Olmalı ?

Gelelim seçtiğimiz tabloların nasıl bir düzene sahip olması gerektiğine..


Öncelikle elinizde olan tabloların duvarda hangi düzene göre asılı olacağını belirlemek için kolay ve pratik bir işlemle başlayalım. Eğer birden fazla tablonuz varsa bu yöntem duvarlarınıza gereksiz ve yanlış delikler açmanızı önleyecektir.


  • İlk adım olarak elinizdeki tabloların ölçülerine göre kağıtlar keselim.

  • Bu kağıtlar ile duvarınızda farklı bir kaç düzen oluşturarak içinize en çok sinen düzeni seçin ve bantla yapıştırarak yerlerini belirleyin.

  • Bu düzeni seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey her tablonun birbirine olan uzaklığı olacak. Estetik açıdan tabloların simetrik olması çok önemli.

  • Karar verdiğiniz düzen belirlendikten sonra asacağınız duvarının tam ortasına denk gelecek şekilde ölçüm yapmalısınız.

  • Ve son olarak duvar çivisi kullanarak tablolarınızı asabilirsiniz.



Kalitenin Önemi

Kendi tarzınıza uygun seçtiğiniz tablo ve posterlerin kaliteli bir görünüme ve baskıya sahip olması estetik açıdan oldukça önem taşır. Bu sebeple ürün seçimlerinizde dikkatli ve seçici davranmanızda fayda var.


DESTEK

Her tarza uygun modern ve sanatsal çerçeveli tablo poster setleri için www.tablodes.com adresimize göz atmayı unutmayın.


Destek almak için lütfen telefon yada mail yolu ile iletişime geçiniz..





2 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page